swimtofightcancer

Sportieve Fysiotherapeut

Update vacature: Sportieve Fysiotherapeut - voor o.a. begeleiding Dames-1 MOP - gevonden!

Update september 2018


De sportieve fysiotherapeut die wij zochten, hebben we intern gevonden! Fleur Huberts zal deze functie bekleden, na haar waarneming bij onze locatie in Den Bosch en Vught. Pieter en Fleur zullen samen Dames-1 van MOP fysiotherapeutisch gaan begeleiden. Fleur heeft er veel zin in!

 

Augustus 2018
 

Vacature Fysiotherapeut met affiniteit Sport (hockey)
16-20 uur met groeimogelijkheid

 


Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk in Vught is een moderne, vooruitstrevende, multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, haptonomie, ergotherapie en acupunctuur. Daarnaast zijn er een osteopaat en podotherapeut gevestigd en hebben wij een gespecialiseerde kinderpraktijk. Wij werken graag met innovatieve onderzoeks- en behandeltechnieken zoals dry needling, medical taping, shockwave, EPTE en Echografie MSU.

Wij zijn specifiek op zoek naar een enthousiaste, sportieve fysiotherapeut die het naast de werkzaamheden op de praktijk leuk vindt om een hockeyteam op hoog niveau fysiotherapeutisch te begeleiden. Samen met een collega fysiotherapeut word je onderdeel van het begeleidingsteam van deze hockeydames. Jullie zijn (om en om) aanwezig bij trainingen en wedstrijden en samen zorgen jullie voor een fitte ploeg!

 

Wij bieden jou een baan van 16-20 uur per week in een uitdagende werk- en leeromgeving, in een professioneel team waar integraal wordt samengewerkt. Er is volop ruimte voor groei, eigen initiatief en collegiaal overleg. Kwaliteit en ontwikkeling zijn voor ons belangrijk. Wij bieden daarom ruime opleidings- en specialisatiemogelijkheid. Er is een open, informele en professionele werksfeer. 

Je wordt bij ons administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het back office en het kwaliteitsteam. Wij werken met Intramed en gebruiken ondermeer de online patiëntenvragenlijsten, wat de administratieve taak verlicht.

 

Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen waarbij je deels in de avonduren (trainingen) en regelmatig op zondag (wedstrijddagen) werkt.

Kijk op www.kapellaan.nl voor meer informatie over onze praktijk.


Ben jij de enthousiaste fysiotherapeut die past binnen het vooruitstrevende profiel van onze praktijk? Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar praktijkhouder Sjoerd Stegenga via: vacature@kapellaan.nl.

 


Naar boven

Bel mij terugFysiotherapie Kapellaan https://plus.google.com/+FysiotherapieKapellaanOuwerkerkVught
Kapellaan 38 Vught, Noord-Brabant 5261 CN Netherlands
Phone: 0736564796
Fysiotherapie Ouwekerk https://plus.google.com/u/0/b/100267117939257052178/100267117939257052178
Maarten Trompstraat 32 Vught, Noord-Brabant 5262 VM Netherlands
Phone: 0736564796