Banner

Anita Hoskam

Even voorstellen...

Mijn naam is Anita Hoskam. In 2014 heb ik mijn opleiding fysiotherapie aan de Avans Hogeschool in Breda afgerond. Na een aantal jaren in een praktijk te hebben gewerkt heb ik in september 2017 de overstap gemaakt naar Fysiotherapie Kapellaan.

In 2018 heb ik mijn Master Manuele Therapie afgerond. Dit maakt dat ik mij in de praktijk vooral richt op wervelkolom en gewrichtsgerelateerde klachten. We gaan op zoek naar ‘stoornissen’. Rekening houdend met de ‘mens achter de klacht’, richt de behandeling zich op gewrichtsproblemen, spierklachten, zenuwklachten en pijnklachten. Samen proberen we weer zover te komen, dat je dat wat je graag doet, weer pijnvrij uit kan voeren. Want wat is er nu leuker en belangrijker dan doen wat je graag doet?! Ik haal er ontzettend veel energie uit om samen met een patiënt te bekijken hoe we dit weer voor elkaar kunnen krijgen.

 

Daarnaast heb ik nog andere opleidingen en cursussen gevolgd zoals; medical taping, manuele therapie en de samenwerking met de bekkenbodemtherapeut, shockwave therapie en echografie.

 

In het dagelijks leven zit ik graag op de racefiets, een rondje wielrennen door het Brabantse landschap is voor mij puur ontspanning. Ik vind het ook altijd erg gezellig om op pad te gaan met vrienden en familie. Daarnaast ben ik gek op vakanties, zomer of wintersport, als ik maar lekker weg kan! Maar voordat het weer zover is… graag tot ziens op de praktijk! 

 
Contact
Fysiotherapie Kapellaan Vught
Kapellaan 38
5261 CN Vught

Fysiotherapie Ouwerkerk Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught


073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Fysiotherapie Kapellaan Vught