Banner

Eline Knook

Even voorstellen...

Ik ben Eline Knook (1992). Ik ben geboren en opgegroeid in Geertruidenberg. Zes jaar geleden ben ik begonnen als fysiotherapeute bij een praktijk in Raamsdonksveer waar ik na mijn stage in dienst ben gekomen. Daarnaast heb ik de eerste jaren nog waargenomen in Gorinchem en Breda. Tijdens deze werkzaamheden kwam ik ook in aanraking met manuele therapie. De extra tricks en tools die manueel therapeuten in kunnen zetten èn het goed kunnen klinisch redeneren, hebben mij er toe gezet om in 2015 te starten met deze masteropleiding aan de SOMT te Amersfoort. In 2018 heb ik deze afgerond en mijn diploma tot Msc manueel therapeut behaald. Manueel therapie richt zich m.n. op orthopedische klachten vanuit de wervelkolom en/of de gewrichten, maar ook op hoofdpijn, duizeligheid en neurogene klachten. Tevens zie ik mensen met orofaciale pijnklachten en behandel ik m.b.v. Dry Needling en Medical Taping.

Naar mijn mening is het belangrijkste binnen ons vak, het geven van duidelijkheid aan de patiënt; wat is er aan de hand en wat kan ik er aan doen. Dit zie ik dan ook echt als een uitdaging, waardoor ik veel plezier heb in mijn werk.

In september 2019 ben ik naar Vught verhuisd. Het bevalt hier erg goed! Het knusse van een dorp, de stad èn het bos op fietsafstand! Op 1 april jl. ben in gestart als manueel therapeute bij Fysiotherapie Kapellaan/Ouwerkerk. Superfijn om nu in mijn eigen woonomgeving te kunnen werken.

Wat ik verder nog doe? In mijn vrije tijd houd ik van het spelen van een potje tennis, hardlopen, yoga, lekker borrelen en eten, feestjes en reizen, van zon en snowboarden in de sneeuw!
 

 
Contact
Fysiotherapie Kapellaan Vught
Kapellaan 38
5261 CN Vught

Fysiotherapie Ouwerkerk Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught


073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Fysiotherapie Kapellaan Vught