Ergotherapie en samenwerken

"Als er meerdere zorgprofessionals betrokken zijn, werk ik daar graag mee samen. Je versterkt elkaar enorm, wat de kwaliteit van zorg voor de cliënt ten goede komt!" Maud Homan, ergotherapeut

Ergotherapie Kapellaan / Ouwerkerk Vught gaat verder dan ergotherapie alleen, wij werken graag samen!

Het gehele welzijn van de cliënt staat voorop in onze praktijk! Dat betekent ook dat we verder kijken dan naar ergotherapie alleen. Interne samenwerking is bij Ergotherapie Kapellaan / Ouwerkerk Vught als vanzelfsprekend. Wanneer gunstig voor de behandeling en gewenst, wordt de ervaring en kennis van collegatherapeuten ingezet in de behandeling.

Indien nodig, mogelijk én door u gewenst, werken we ook graag samen met andere betrokkenen buiten de praktijk. Dit kunnen personen uit de directe omgeving zijn zoals een partner, mantelzorger of ouders. Maar ook het afstemmen met andere zorgprofessionals kan van belang zijn. Hierbij kunt u denken aan medici (neuroloog of huisarts bijvoorbeeld), een paramedicus (bijvoorbeeld uw fysiotherapeut of logopedist buiten de praktijk), gemeente of hulpmiddelenleverancier.

 


Naar boven


Contact
Fysiotherapie Kapellaan Vught
Kapellaan 38
5261 CN Vught

Fysiotherapie Ouwerkerk Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught


073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Fysiotherapie Kapellaan Vught