Fysio Vught

Fysiotherapie

"Onze fysiotherapeuten zijn allen gespecialiseerd zodat uw klacht vanuit het juiste specialisme wordt bekeken." Margreet ten Harkel, algemeen fysiotherapeut, haptonoom en Master Bekkenfysiotherapie

Fysiotherapie bij Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk Vught

Algemene fysiotherapie is een vakgebied, vanuit waar al onze fysiotherapeuten zich hebben gespecialiseerd. Hierdoor zijn ze master of specialist in één van de specialismen die de fysiotherapie kent. In onze praktijk beschikken we over een breed team van specialisten. In onze praktijk werken de fysiotherapeuten dan ook samen bij de behandeling van uw klacht. Daar waar nodig wordt de deskundigheid van een collega ingezet om zo het herstel te bespoedigen. Vanzelfsprekend is het niet voor iedere klacht nodig om vanuit een behandelteam te werken, maar daar waar nodig zullen de therapeuten dit aan u voorleggen.

In geval van klachten aan het beweging- of houdingsapparaat kan de fysiotherapeut u begeleiden. Het gaat hierbij om functiestoornissen aan pezen, spieren of gewrichten, maar ook aandoeningen aan organen, zoals hart, longen of het zenuwstelsel. Voorbeelden van deze aandoeningen zijn: nek-, rug-, en knieklachten, peesontstekingen, klachten als gevolg van artrose, diabetes, COPD, beroerte of hartinfarct. De oorzaken voor het ontstaan van de klachten is divers: een verkeerde beweging tijdens het sporten, werk of in het dagelijks leven. Verder de lichamelijke gevolgen van stress, een ongeluk, ziekte of veroudering van het lichaam.

Specialist in bewegen

De gevolgen van diverse soorten klachten kunnen er voor zorgen dat u ergens pijn heeft, minder goed kracht kunt uitoefenen of een bepaalde beweging minder goed of helemaal niet kunt maken. Voor dit soort klachten kunt u terecht in onze praktijk in Vught bij een van onze fysiotherapeuten: specialisten in bewegen.

De behandeling

Via de praktijkassistente maakt u uw eerste afspraak voor fysiotherapie. Uw fysiotherapeut gebruikt dit eerste consult om uw klacht(en) goed in kaart te brengen door onder andere onderzoek. De fysiotherapeut van Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk Vught bespreekt zijn bevindingen en de mogelijkheden voor behandeling met u. Deze behandelstappen worden vastgelegd in uw behandelplan.  De fysiotherapeut streeft er naar om tijdens het eerste consult de behandeling op te starten. Vanuit het behandelplan wordt gewerkt aan herstel.

Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk werkt met een breed team  van specialisten voor fysio Vught. Dat doen wij met een reden. Het is ons doel om binnen het brede vakgebied van de fysiotherapeut uw klachten zo gericht mogelijk en volgens de laatste ontwikkelingen te benaderen. Daarom hebben alle fysiotherapeuten in de praktijk zich toegelegd op een fysiotherapie specialisme of zich middels een masteropleiding ontwikkeld. 

Welke behandeling

Het type behandeling hangt af van uw klacht. De therapeuten beschikken over individuele behandelruimten. Zowel op de locatie Kapellaan als op de locatie Ouwerkerk wordt met behulp van moderne trainingsmiddelen gewerkt aan herstel. Op de locatie Ouwerkerk wordt ook gebruik gemaakt van het zwembad. Daar waar nodig komen de therapeuten ook bij u aan huis voor behandeling.

 

Woont u niet in Vught, maar in Den Bosch? U bent tevens welkom bij onze partner Fysiotherapie Helftheuvel, voor fysiotherapie Den Bosch


Naar boven


Contact
Fysiotherapie Kapellaan Vught
Kapellaan 38
5261 CN Vught

Fysiotherapie Ouwerkerk Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught


073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Fysiotherapie Kapellaan Vught