Actueel

Vacatures Kinderlogopedist & Vacature OMFT specialist

Wij zijn op zoek naar een kinderlogopedist (16-20 uur) en een OMFT-specialist (16-20 uur)

Lees meer 

Virusmaatregelen

11-05-2020 Contactberoepen weer toegestaan
01-05-2020 Onze praktijklocaties zijn weer geopend
28-04-2020 Kinderfysiotherapie deels mogelijk
21-04-2020 Voortzetting maatregelen
31-03-2020 Maatregelen verlengd tot 28 april
23-03-2020 Overstap naar online behandeling
16-03-2020 Praktijk geopend, maar...
09-03-2020 Hygiëne- en omgangsmaatregelen

Lees meer 

Online behandeling kind

Door de RIVM maatregelen is behandeling in de praktijk niet voor iedereen mogelijk. Voor hen bieden wij behandelen op afstand (online videobellen).

Lees meer 

Naar het nieuwsarchief

Bekijk onze video

Welkom terug bij onze kinderpraktijk!

Contactberoepen zijn weer toegestaan! U bent weer welkom op onze praktijk. Uiteraard werken wij wel met strikte hygiëne- en omgangsregels, zo werken wij bijvoorbeeld achter plexiglas, mag er maar max. 1 persoon meekomen naar de praktijk en werken we met verspringende tijden. 

 

Zorg voor uw kind in Vught

Kinderpraktijk Kapellaan/Ouwerkerk is gevestigd op de locatie Ouwerkerk, Maarten Trompstraat 32 in Vught. Op deze locatie kunnen kinderen van 0-17 jaar terecht voor een ruim zorgaanbod op het gebied van hun ontwikkeling. Onze therapeuten kijken met een brede blik naar de ontwikkeling van uw kind. In onze kinderpraktijk bieden wij:
 

  • Kinderfysiotherapie: motoriek, houding, bewegen, blessures, sport, sensorische prikkelverwerking / sensomotoriek
  • Kinderlogopedie: spraak, taal, stem, gehoor, mondgedrag en prikkelverwerking mondgebied
  • Manuele therapie, ook voor kinderen
  • Samenwerking met diverse kindzorgdisciplines op onze andere locaties zoals kindermanuele therapie, diëtetiek of weerbaarheidstraining.
  • Samenwerking met onze partners op de locatie Kapellaan zoals podotherapie Need4feet en Motio Osteopathie. 

Het kind centraal

In onze continu veranderende maatschappij veranderen ook de behoeften van kinderen en hun ouder(s). Wij spelen hierop in door het zorgaanbod steeds aan te passen aan de nieuwste ontwikkelingen. Hierbij vinden wij het belangrijk om nauw contact te onderhouden met ouder(s) en anderen die bij de zorg aan uw kind zijn betrokken. Zo kunnen wij zorg dragen voor een goede integratie in het dagelijks leven van uw kind.

Samen-
werken

Wij vinden het belangrijk om samen te werken, zowel binnen als buiten onze praktijk, waarbij wij beschikken over een uitgebreid netwerk van zorg- en welzijnsprofessionals. Als het nodig is zoeken wij samenwerking, omdat wij uw kind zo goed en breed mogelijk willen kunnen helpen. Dit doen wij uiteraard nooit zonder vooraf uw toestemming te vragen.

Kwaliteit & Kennis

Onze kindertherapeuten volgen de nieuwste ontwikkelingen in de zorg voor kinderen. Daarmee garanderen wij een goede en up-to-date zorg. Naast (interne) bijscholing en overleg schenken wij aandacht aan onderlinge afstemming, overdracht en kennisuitwisseling tussen de verschillende disciplines en werken wij transparant. Onze (kinder)praktijk beschikt over een eigen kwaliteitsteam.

Ons team

Bekijk ons hele team

Hulpvragen kind

Bekijk alle hulpvragen kind

De ontwikkeling van een kind loopt niet altijd vanzelf. Ons kinderteam is gespecialiseerd in de behandeling van functieproblemen en aandoeningen in de verschillende ontwikkelingsgebieden zoals: motoriek, sensomotoriek, schoolse vaardigheden, spraak, taal, mondgedrag en de sensorische informatieverwerking. Waar nodig werken onze kindertherapeuten samen in de behandeling. Bekijk hulpvragen waarmee u met uw kind bij ons terecht kunt.
Contact
Kinderpraktijk Ouwerkerk
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kinderpraktijk Ouwerkerk