OMFT Kinderlogopedie
 • Home
 • Vacatures Kinderlogopedist & Vacature OMFT specialist

Vacatures Kinderlogopedist & Vacature OMFT specialist

Wij zijn op zoek naar een kinderlogopedist (16-20 uur) en een OMFT-specialist (16-20 uur)

Vacatures Kinderlogopedist en OMFT-specialist

Gezocht: Kinderlogopedist (16-20 uur) en OMFT-specialist (16-20 uur)

Werken bij onze praktijk is anders. Het betekent ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, een transparante organisatie met een duidelijke structuur, samen het verschil maken voor de cliënt en een gezellig team gedreven collega’s. Kinderpraktijk Kapellaan/Ouwerkerk Vught biedt paramedische zorg, waaronder logopedie. De praktijk maakt deel uit van een groep paramedische gezondheidscentra in de driehoek Oss, Uden en Den Bosch. Onze logopedisten richten zich op behandeling van kinderen. De logopedist is vakinhoudelijk sterk en werkt vanuit een coachende rol met ouders en omgeving aan de gestelde doelen. Alle praktijken hebben ieder een eigen identiteit, met een professionele organisatie waarbij kwaliteit voorop staat. Onze teams zijn vooruitstrevend en werken graag multidisciplinair samen. 


Wie zoeken wij?

 • Wij zoeken een kinderlogopedist met bij voorkeur een jaar ervaring voor de behandeling van logopedische hulpvragen bij kinderen in de leeftijd t/m 18 jaar. Je bent communicatief sterk en beschikt over de juiste vaardigheden om ouders en omgeving te betrekken bij het behandeltraject.
 • Onze praktijk heeft een regionale functie als het gaat om de behandeling van oromyofunctionele hulpvragen. Ter versterking van ons team zoeken wij een OMFT-specialist, een logopedist die zich heeft verdiept of wenst te verdiepen in de behandeling van oromyofunctionele hulpvragen bij kinderen en volwassenen. Verdieping door (interne) opleiding hoort hierbij. Je houdt nauw contact met verwijzers vanuit mondzorg. Je beschikt over presentatievaardigheden en beschikt over de juiste vaardigheden voor overleg in een multidisciplinair behandelteam. 
 • Een open en communicatief sterke persoon die houdt van werken in een team.
 • Je houdt van je vak. Je wilt je inhoudelijk ontwikkelen en kijkt verder dan de hulpvraag alleen.
 • Iemand die woonachtig is in de regio.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een vast dienstverband van 16 tot 20 uur met marktconform salaris. Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen. Uitbreiding van uren op termijn is mogelijk.
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg. 
 • Een gezellig praktijkteam dat nauw samenwerkt vanuit een open collegiale werksfeer.
 • Als logopedist in onze organisatie sta je niet stil! Samen met jou bepalen we wat nodig is om jou als therapeut in je kracht te zetten. Daar hoort opleiding, interne coaching en interne kennisoverdracht bij.
 • Een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, met een brede patièˆntendoelgroep
 • In onze praktijk houden we van samenwerking en samen ontwikkelen. Zo beschikken we over onze ‘praktijkschool’, waar vanuit je door collega’s en met collega’s mag werken aan je kennis en therapeut-skills
 • In je werkzaamheden word je administratief ondersteund door de receptie, kwaliteitsteam en back-office. Wij werken met Intramed
 • Indien nodig nemen wij recent gemaakte studiekosten voor specialisatie of verbijzondering over.

Interesse?

Meer informatie over de praktijk vind je op www.kapellaan.nl/kinderpraktijk.
Wij kijken uit naar je reactie! Mail je motivatiebrief en CV naar Joep de Bruyne (HRM) via: vacature@kapellaan.nl. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij! 
 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Kinderpraktijk Ouwerkerk
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kinderpraktijk Ouwerkerk