Logopedie Vught

Logopedie

Onze logopedisten richten zich volledig op de behandeling van kinderen!

Logopedie Kapellaan / Ouwerkerk Vught: Logopedie voor kinderen

Logopedie Kapellaan / Ouwerkerk in Vught is gevestigd in Paramedisch Centrum Ouwerkerk in Vught. Logopedie is een breed vak en is er voor alle leeftijden, van zuigelingen tot ouderen met uiteenlopende problemen in de communicatie en eten en drinken. 

Therapeuten Ariadne Ros, Iris Colen en Stephanie Frederiks richten zich volledig op de behandeling van kinderen. Scholing en kennisontwikkeling is hierdoor ook geheel gericht op kinderlogopedie. Als uw kind moeite heeft met het ‘communiceren’ kunt u bij de logopedisten in de praktijk terecht. Met spraak en taal kan uw kind contact maken met zijn omgeving. Met taal kan uw kind begrijpen wat er gezegd wordt, vertellen wat hij of zij denkt, voelt of meegemaakt heeft of een gesprekje aangaan. Ook is taal een belangrijk instrument in het leerproces.

Soms verloopt een spraak- en taalontwikkeling niet vanzelf en heeft uw kind hierbij extra ondersteuning nodig. U kunt dan bij de logopedist terecht voor advies en begeleiding. Ook bieden de logopedisten van Kapellaan / Ouwerkerk Vught begeleiding wanneer een kind moeite heeft in het mondgebied waardoor problemen ontstaan met slikken, kauwen, klankvorming of gebit. De logopedisten zijn gespecialiseerd in de behandeling van kinderen vanaf twee jaar en ouder.


Naar boven

Bel mij terugOns team

Manon Genet
Manon Genet Logopedist
Stephanie Frederiks
Stephanie Frederiks Kwaliteitsmanager - Logopedist - Praktijkhouder
Ariadne Ros
Ariadne Ros Logopedist
Bekijk ons hele team
Fysiotherapie Kapellaan https://plus.google.com/+FysiotherapieKapellaanOuwerkerkVught
Kapellaan 38 Vught, Noord-Brabant 5261 CN Netherlands
Phone: 0736564796
Fysiotherapie Ouwekerk https://plus.google.com/u/0/b/100267117939257052178/100267117939257052178
Maarten Trompstraat 32 Vught, Noord-Brabant 5262 VM Netherlands
Phone: 0736564796