Banner

Margreet ten Harkel

Even voorstellen...

Werken naar zelfstandigheid, inzicht in je eigen lichamelijke mogelijkheden en het (weer) plezier hebben in het bewegen binnen deze mogelijkheden staat centraal in mijn handelen als fysiotherapeut. Door te luisteren naar wat de patient kan en graag weer wil kunnen, komen we tot een duidelijk behandeldoel.

 

Ik werk reeds jarenlang als fysiotherapeut, waarbij ik me door de jaren heen op verschillende terreinen ontwikkelde. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd op twee terreinen: haptonomie en bekkenfysiotherapie.

 

In mijn werk combineer ik kennis en ervaring vanuit fysiotherapie en mijn specialisaties. Klachten staan vaak niet op zichzelf maar ontstaan of blijven bestaan door een samenspel van factoren. Ik kijk breed en op holistische wijze naar de klacht en combineer behandeltechnieken en behandelinzichten.

 

Dit geldt vooral bij klachten in het bekkengebied. Dit gebied is de basis van ons lichaam, het gebied tussen de buik en de benen. Het bekken heeft een centrale functie voor houding en bewegen van het hele lichaam. Enerzijds is het bekkengebied heel sterk en tegelijkertijd is het ook kwetsbaar. Het is belangrijk om daar zorgvuldig mee om te gaan.

 

Naast het behandelen van cliënten, werk ik in de praktijk als coach voor jonge collega’s. Dit doe ik met veel plezier. Zij kunnen profiteren van mijn ervaring en ik van hun nieuwe ideeën.

 

In mijn vrije tijd beweeg ik zelf ook graag! Ik doe aan yoga en daarnaast fiets ik met plezier. Ik ga graag naar de bergen waar ik in de winter ski en in de zomer houd van bergwandelen.
 
Contact
Fysiotherapie Kapellaan Vught
Kapellaan 38
5261 CN Vught

Fysiotherapie Ouwerkerk Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught


073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Fysiotherapie Kapellaan Vught