Online Therapie Videoconsult

Online behandeling

Kunt u niet naar de praktijk komen? Door de richtlijnen of omdat u geen tijd of mogelijkheid hebt? Dan is videobellen voor u een geschikt alternatief!

Wij zijn er ook online voor u!

Normaalgesproken komt u bij ons op de praktijk. Of de therapeut komt bij u aan huis. Door de isolatiemaatregelen van het kabinet en de beroepsverenigingen is het voor een deel van de mensen tijdelijk niet meer mogelijk om op de praktijk of aan huis behandeld te worden door de (fysio)therapeut / paramedicus. Bijvoorbeeld als behoort tot een risicogroep voor besmetting óf als u zelf klachten heeft als verkoudheid, hoesten of koorts. Daarom bieden wij ook behandelen op afstand middels videobellen.

Advies en oefening op afstand

Onze fysiotherapeuten en andere paramedici staan klaar om u te voorzien van advies en oefeningen op afstand zodat u door kunt met uw revalidatie, we het beloop van uw klachten goed kunnen volgen. Ook de kindertherapeuten zetten een deel van de behandelingen op deze wijze voort. Met veel creativiteit en enthousiasme bereiken we ook op afstand veel.

 

Ook nieuwe cliënten zijn van harte welkom. Als u ineens klachten heeft of u zich zorgen maakt, maar u niet naar de praktijk kunt komen, kunt u ons gewoon bereiken. Met videobellen (online therapie) of een telefonisch consult bereiken we vaak meer dan u denkt. Wij staan voor u klaar. Online, op afstand… maar toch heel dichtbij. Zorg zoals u dat van ons gewend bent. Met aandacht en de benodigde tijd!

 

Hoe werkt Online Therapie?

Online contact met uw therapeut

Wat u nodig heeft is een computer met microfoon en webcam. Indien u hier niet over beschikt is video contact ook mogelijk via tablet of telefoon. De therapeut treedt online in contact met u.

Kosten vergoed

Bent u voor behandeling verzekerd? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar ook de kosten voor online behandeling en consult.

Eenvoudig

Geen ingewikkelde software. Wij leggen eenvoudig verbinding met u.

Een-op-een behandeling

Met videobellen heeft u een-op-een een persoonlijke 'face-to-face' afspraak met uw fysiotherapeut, gespecialiseerde fysiotherapeut, oefentherapeut, ergotherapeut of logopedist. 

Veilig

De verbinding die wij met u leggen is veilig en met alle zorg voor privacy.

U kunt vooruit

Eerlijk en deskundig advies met aandacht. Oefeningen op maat. Wij gebruiken onze database met passende oefeningen zodat u thuis aan de slag kunt.
 

Online afspraak plannen?

Neem contact op met de praktijk via telefoonnummer 073-6564796 of mail info@kapellaan.nl om een (online) afspraak te maken.

 

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Fysiotherapie Kapellaan Vught
Kapellaan 38
5261 CN Vught

Fysiotherapie Ouwerkerk Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught


073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Fysiotherapie Kapellaan Vught