Banner

Pieter Vromans

Even voorstellen...

Sinds september 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk in Vught. Als fysiotherapeut ben ik graag bezig met functionele training en revalidatie. Voor veel cliënten is het belangrijk om op een praktische manier te werken aan verbetering van fysieke belastbaarheid of vermindering van lichamelijke klachten of blessures. Dan zijn praktische en laagdrempelige oefeningen die ook thuis gedaan kunnen worden vaak het meest effectief. Oefeningen waarbij gebruik gemaakt wordt van enkel het eigen lichaamsgewicht, eventueel ondersteund met kleine gewichtjes, zijn daarbij vaak een goed uitgangspunt.

 

Bewegen en sport staan al vanaf jonge leeftijd centraal in mijn leven. De sportersmentaliteit, het afzien, vreugdemomenten, maar ook het moeten omgaan met dieptepunten fascineren mij. Ik heb altijd veel gevoetbald, getennist en ik heb in mijn jeugd enige tijd aan atletiek bij Prins Hendrik gedaan.

 

Ik geniet van het vak fysiotherapeut door de diversiteit aan mensen, klachten en hulpvragen die je tegenkomt. Een paar van mijn dromen? Ik geniet erg van reizen en de zeven wereldwonderen staan allemaal nog op mijn lijstje. Daarnaast zou ik mijn ambities met het begeleiden van topsport(teams) verder willen ontwikkelen de komende jaren.
 
Contact
Fysiotherapie Kapellaan Vught
Kapellaan 38
5261 CN Vught

Fysiotherapie Ouwerkerk Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught


073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Fysiotherapie Kapellaan Vught