Praktijklocatie in Helvoirt

Praktijklocatie in Helvoirt

Vanaf 6 januari 2020 hebben wij ook een praktijklocatie voor fysiotherapie, manuele therapie en ergotherapie in Helvoirt

Nieuwe praktijklocatie in Helvoirt

Op 6 januari 2020 openen wij een praktijklocatie in Helvoirt aan Broekwal 64: Gezondheidscentrum Helvoirt. De afgelopen maanden hebben wij het voormalige pand van de Tefaf verbouwd tot moderne praktijk. Naast een prettige ontvangstruimte zijn er diverse behandelruimtes en een grote trainingsruimte gerealiseerd.  Fysiotherapie staat centraal, maar er is méér dan dat.

 

Pieter Vromans is fysiotherapeut bij onze praktijk Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk in Vught en vanaf januari ook bij locatie Gezondheidscentrum Helvoirt. Als echte Helvoirtenaar is hij als fysiotherapeut betrokken bij onder meer VV-Helvoirt. Pieter vertelt: ‘Ik heb al veel leuke reacties mogen ontvangen over de start van de nieuwe praktijk. Onze praktijk in Vught aan de Kapellaan en in Sportcentrum Ouwerkerk richt zich op gespecialiseerde fysiotherapie voor alle leeftijden. We hebben veel specialisten in huis die we kunnen inzetten als een hulpvraag daar om vraagt. Dat is echt super fijn, want daardoor maak je vaak toch net even het verschil’. De praktijk start in Helvoirt met fysiotherapie, manuele therapie en ergotherapie. Komend jaar zullen disciplines als kinderfysiotherapie, echografie, shockwave therapie en logopedie ook hun plek gaan krijgen in het lokale aanbod.

 

Praktijkhouder Sjoerd Stegenga kijkt uit naar de start in Helvoirt. ‘Veel inwoners van Helvoirt komen naar onze praktijk in Vught. We kregen regelmatig de vraag of we geen praktijklocatie in Helvoirt konden starten. Een aardig aandeel van ons praktijkteam in Vught, woont in Helvoirt. Het voelt dus als logisch om ook hier onze zorg aan te gaan bieden. Het team is erg enthousiast en blij met de start in Helvoirt’. 

 

Ook Lien Klerks is actief in Helvoirt als personal trainer en begeleidster van diverse trainingsgroepen. Zij heeft inmiddels haar intrek genomen in de ruime trainingsruimte in het nieuwe centrum. Er zijn mogelijkheden voor revalidatie en training, individueel of in een groep. 

 

Onze praktijk heeft net als Vught heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Een verwijzing van de huisarts mag, maar is niet perse nodig. Meer informatie over de praktijk leest u op www.gchelvoirt.nl. Afspraken kunnen gemaakt worden via 0411-650080‚Äč of info@gchelvoirt.nl

 

Open middag

Op zondag 12 januari 2020 is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het nieuwe centrum. De deuren zijn geopend van 14.00 tot 18.00 uur. Natuurlijk is er een hapje en een drankje en wat lekkers voor de kinderen. 

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Fysiotherapie Kapellaan Vught
Kapellaan 38
5261 CN Vught

Fysiotherapie Ouwerkerk Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught


073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Fysiotherapie Kapellaan Vught