Fysiotherapie revalidatie na corona
  • Home
  • Revalidatieprogramma na Covid-19

Revalidatieprogramma na Covid-19

Ex-corona patiƫnten kunnen bij onze praktijk terecht voor het specialistische revalidatieprogramma van Chronisch Zorgnet

Fysiotherapie en meer: revalidatie na Covid-19

Chronisch Zorgnet

Covid-19 is van grote invloed op onze maatschappij en al veel mensen zijn ziek geworden door dit virus. Een deel moet hiervoor in het ziekenhuis worden opgenomen en sommigen hiervan zelfs op de intensive care. Anderen maken de ziekte thuis door en gebleken is dat veel patiënten na het doormaken van de ziekte verzwakt zijn. Revalidatie na Corona is daarom van belang. Er is in onze praktijk een opleiding gevolgd vanuit het Chronisch Zorgnet.


Specialistische revalidatie voor ex-corona patiënten

Vanaf nu kunnen cliënten die te kampen hebben gehad met covid-19 terecht voor specialistische revalidatie bij Fysiotherapie Kapellaan en Ouwerkerk in Vught. Het team van behandelaars wordt gecoördineerd door fysiotherapeut en longfysiotherapeut Dimphy van Oss, werkzaam voor meerdere van onze locaties. In het team werken fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten samen met eerstelijns- en tweedelijns zorgverleners. Het team is er voor cliënten met zowel lichtere klachten als ernstige klachten. Zelf al heeft iemand Corona doorgemaakt met milde klachten, dan blijkt het vaak toch lang te duren voordat de conditie en volledige ademruimte herwonnen is. Ook dan werken wij gericht aan herstel van functie. Dit doen we altijd vanuit een behandelplan dat past bij de situatie van de cliënt. Voor cliënten die op de IC zijn opgenomen of waarbij kunstmatige beademing is toegepast blijken de klachten vaak complex en meervoudig. Stap voor stap uitbouwen van mogelijkheden staat dan uiteraard voorop.

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Fysiotherapie Kapellaan Vught
Kapellaan 38
5261 CN Vught

Fysiotherapie Ouwerkerk Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught


073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Fysiotherapie Kapellaan Vught