Banner

Tara Verbers

Even voorstellen...

Mijn naam is Tara Verbers (geboren in 1992) en ik woon momenteel in Eindhoven. In 2015 heb ik de Ergotherapie opleiding aan de HAN succesvol afgerond en sinds 2018 ben ik tevens Cogmed Coach.

 

Als ergotherapeut krijg ik de kans om mensen te ondersteunen daar waar het echt belangrijk is; in het dagelijks leven. Door als ergotherapeut in de eerstelijn aan de slag te gaan krijg ik de kans om mensen te ondersteunen in de thuissituatie. Hier vind het dagelijks handelen ook plaats ( denk aan; wassen, aankleden, eten, boodschappen doen etc). Dit geeft mij veel voldoening.

 

De afgelopen jaren deed ik ervaring op als ergotherapeut in een verpleeghuissetting en verstandelijke gehandicaptenzorg. Hierdoor heb ik ervaren hoe belangrijk het is om goede contacten te hebben met andere disciplines om tot een optimale behandeling te komen.

 

Vanaf juni 2018 ben ik werkzaam als eerstelijns ergotherapeut binnen deze praktijk. Wat ik prettig vind is dat deze praktijk veel waarde hecht aan een optimale samenwerking voor de meest kwalitatieve behandeling. Zelf hecht ik hier ook veel waarde aan. Verder vind ik het belangrijk om me te blijven ontwikkelen. Zowel op persoonlijk vlak als op het gebied van kennis.

 

In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om te ontspannen. Dit doe ik onder andere door toneel te spelen bij een theatergroep in Deurne. Ook vind ik het leuk om te gaan zwemmen, lezen en leuke dingen te doen met vrienden en familie.
Contact
Fysiotherapie Kapellaan Vught
Kapellaan 38
5261 CN Vught

Fysiotherapie Ouwerkerk Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught


073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Fysiotherapie Kapellaan Vught