Banner

Tess Sanders

Even voorstellen...

Gevoel van zelfstandig zijn, vrijheid om te gaan en staan waar ík wil en regie voeren over mijn eigen handelen, zijn voor mij belangrijke pijlers in het leven. In mijn eigen omgeving merkte ik dat deze pijlers niet voor iedereen als vanzelfsprekend in het leven aanwezig zijn. Als ergotherapeut ondersteun je juist deze groep mensen. Je biedt hulp bij het terugwinnen van (zoveel mogelijk) zelfstandigheid en het herpakken van dagelijkse activiteiten. Iets waar ik me  heel graag voor inzet. Het beroep ergotherapeut is me dan ook op het lijf geschreven.

 

Sinds maart 2016 werk ik bij Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk in Vught. Ik voelde de aansluiting bij de praktijk om meerdere redenen. Zo heb ik hier de kans om met meerdere disciplines in een team te werken en zo elkaar aan te vullen in de zorg voor onze cliënten. Als eerstelijns ergotherapeut werk je direct in de leefomgeving van de cliënt. Je komt vaak bij de cliënt thuis en kunt zo heel praktisch en op de werkelijke leefsituatie van de cliënt toegepast, werken.

 

In het dagelijks leven ben ik altijd bezig. Ik houd veel van sporten, met een voorkeur voor hardlopen. Daarnaast ga ik er graag op uit met mijn vriend, vriendinnen en mijn familie. Blijven leren is voor mij erg belangrijk. Voor de komende periode staan er dan ook heel wat cursussen op de agenda. In 2016 heb ik bijvoorbeeld de cursus EDOMAH gedaan (Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorger). Het werken met deze cliëntengroep spreekt mij aan door de diversiteit en breedte van de hulpvragen. Steeds weer zie ik de meerwaarde die je als ergotherapeut hebt in het leven van mensen met dementie of andere chronische aandoeningen én hun vaak zwaar belaste mantelzorgers. Wat mooi is het om dat te kunnen bieden!Bel mij terug


Fysiotherapie Kapellaan https://plus.google.com/+FysiotherapieKapellaanOuwerkerkVught
Kapellaan 38 Vught, Noord-Brabant 5261 CN Netherlands
Phone: 0736564796
Fysiotherapie Ouwekerk https://plus.google.com/u/0/b/100267117939257052178/100267117939257052178
Maarten Trompstraat 32 Vught, Noord-Brabant 5262 VM Netherlands
Phone: 0736564796