Uw-mening-telt

Uw mening telt!

Wij zijn blij met uw mening!

Uw mening telt!

Het is belangrijk voor ons om te weten hoe u onze praktijk en de behandeling heeft ervaren. Wanneer u uw ervaring wilt delen met ons en anderen (online) dan stellen wij dit zeer op prijs. Het delen kan op  verschillende manieren.
 

Button naar review Google Button naar review Zorgkaart Nederland

 

 

Qualiview Patienttevredenheidsonderzoek

Mail uw feedback naar onze praktijk


 
 
 


 

 

 

 

 

 

Deelname aan patiënttevredenheidsonderzoek via Qualiview: hèt evaluatie-instrument voor zorgverzekeraars

Logo QualiviewNa afronding van uw behandeltraject, ontvangt u, mits u daar mee heeft ingestemd een klanttevredenheidsonderzoek. Dit gebeurt per e-mail via firma Qualiview. Het invullen van deze vragenlijst is voor ons van grote waarde. Wij kijken serieus naar de uitkomsten uit dit onderzoek en proberen onze zorgverlening daarmee te verbeteren. Daarnaast is er een zeer belangrijke andere functie van het onderzoek. De uitkomsten bepalen namelijk in toenemende mate hoe zorgverzekeraars hun zorg inkopen. De feedback wordt door hen bekeken en meegenomen in de beoordeling van kwaliteit van zorg. Wij bedanken u zeer hartelijk voor uw medewerking! Meer informatie over het onderzoek vindt u op www.qualiview.nl.

 

Bent u tevreden? Wij vinden het fijn als u uw mening met anderen deelt. 

Wij hopen dat u tevreden bent over de behandeling door uw therapeut en de ontvangst in onze praktijk. Als u uw mening met anderen wilt delen, dan stellen wij dat zeer op prijs. Dit kan op de volgende manieren:
 

Review via Google

Via google kunt u een review achterlaten. U heeft dan wel een google account nodig. Als u een gmailadres heeft of een you-tube kanaal dan is dit het geval. 

Geef hier uw waardering via Google Review!
Ook zonder google-account kunt u een review plaatsen. Ook met een review op Zorgkaart Nederland zijn wij namelijk erg blij. 

Review via Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is de grootste onafhankelijke internetsite van Nederland voor wat betreft evaluatie van zorg. De website wordt beheerd door Patientenfederatie Nederland. Als u uw ervaring plaatst, dan helpt dit andere zorgconsumenten met het maken van een bewuste keuze voor een zorgverlener of praktijk.

Geef hier uw waardering via Zorgkaart Nederland! 
 

Feedback en verbeterpunten

Heeft u opmerkingen ter verbetering van onze zorgverlening? Wij horen dit erg graag! Natuurlijk kunt u dit altijd telefonisch of via een persoonlijk gesprek met ons bespreken. U kunt verbeterpunten ook direct achterlaten via onderstaande link. In alle gevallen gaan wij op integere en serieuze wijze om met uw klacht of verbeterpunten. Wij danken u hartelijk voor uw feedback.  Deel nu uw verbeterpunten met ons!

 

 


Naar boven


Contact
Fysiotherapie Kapellaan Vught
Kapellaan 38
5261 CN Vught

Fysiotherapie Ouwerkerk Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught


073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Fysiotherapie Kapellaan Vught