Vacature Fysiotherapeut Echografist Vught
  • Home
  • Vacature Fysiotherapeut-Echografist

Vacature Fysiotherapeut-Echografist

Werken bij ons is echt anders. Ben jij Fysiotherapeut met specialisatie Echografie of heb je deze ambitie? Bekijk dan onze vacature!

Vacature Fysiotherapeut-Echografist

Werken bij onze praktijk is anders. Het betekent ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, een transparante organisatie met een duidelijke structuur, samen het verschil maken voor de cliënt en een gezellig team gedreven collega’s.
 

Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk Vught biedt fysiotherapie, ergotherapie en een kinderpraktijk. De nadruk ligt op fysiotherapie. De praktijk kent twee locaties in Vught en maakt deel uit van een groep paramedische gezondheidscentra in de driehoek Oss, Uden en Den Bosch.

Wij zoeken een fysiotherapeut met als specialisatie echografie óf een enthousiaste fysiotherapeut die zich graag wil opleiden tot echografist. Naast diagnostiek middels echografie ben je ook werkzaam als fysiotherapeut en specialiseer je je eventueel in EPTE, dry needling en/of shockwave-therapie. We hebben de voorkeur voor een afgestudeerde fysiotherapeut met minimaal 2 jaar ervaring. Heb je al een andere verbijzondering? Ook dan nodigen we je uit om te reageren op deze vacature. 
Ervaring met echografie en shockwave is een pré, maar niet noodzakelijk omdat onze ervaren echografisten jou de kneepjes van het vak zullen leren en je een opleidingstraject kunt volgen om je te bekwamen in echografie. Indien nodig nemen wij recent reeds gemaakte studiekosten voor specialisatie of verbijzondering over.


Wij bieden jou een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, met een brede patiëntendoelgroep. Je werkt nauw samen met jouw collega echografie-therapeuten en de collega’s met specialisatie in de allround fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie en ergotherapie. In onze praktijk houden we van samenwerking en samen ontwikkelen. Zo beschikken we over onze ‘praktijkschool’, waar vanuit je door collega’s en met collega’s mag werken aan je kennis en therapeut-skills. In je werkzaamheden word je administratief ondersteund door de receptie en back-office. Wij werken met Intramed.


Het gaat om een vast dienstverband van minimaal 32 en maximaal 40 uur. Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen.


Ben jij de gedreven en enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn? Wij kijken uit naar je reactie!

Mail je motivatiebrief en CV naar Joep de Bruyne (HRM) via: vacature@kapellaan.nl. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij!


 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Fysiotherapie Kapellaan Vught
Kapellaan 38
5261 CN Vught

Fysiotherapie Ouwerkerk Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught


073-6564796

info@kapellaan.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Fysiotherapie Kapellaan Vught