Werkwijze fysiotherapie

U kunt snel terecht bij de fysiotherapeut. Ook 's avonds!

Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk Vught: wat beweegt u?!

Fysiotherapie Kapellaan heeft vestigingen in Vught aan de Kapellaan en bij Laco Sportcentrum Ouwerkerk. Hier kunt u terecht voor behandeling van uw klachten en met al uw vragen over bewegen en uw gezond leven.

Het behandeltraject

Uw eerste afspraak wordt gebruikt voor kennismaking en het doornemen van algemene gegevens. Daarnaast brengen wij uw hulpvraag in kaart. Waarom  komt u naar de praktijk? Wat is uw medische achtergrond? Wat zijn uw wensen en mogelijkheden voor herstel en therapie? Tevens doet de fysiotherapeut lichamelijk onderzoek om zo tot een goede diagnose en behandelvoorstel te komen.

De duur van een behandeling hangt af van het soort therapie dat u nodig heeft. Over het algemeen is de duur van een behandeling twintig minuten tot een uur.  Na deze intake en het onderzoek wordt de conclusie hiervan aan u uitgelegd.  Wanneer overgegaan wordt tot behandeling, wordt de vervolgaanpak en de doelen waaraan gewerkt wordt met u besproken. Gaandeweg de behandeling evalueert de behandelend therapeut regelmatig. Eventueel zal het onderzoek (voor een deel) worden herhaald om te bepalen of verdere behandeling nodig is of kan worden beëindigd.

Snel terecht

Uit ervaring is gebleken dat u bij ons snel terecht kunt voor de therapie die u nodig heeft. Wij streven ernaar u binnen 2 werkdagen uit te nodigen voor het eerste onderzoek. Uw huisarts of medisch specialist weet ons bij spoedgevallen te vinden, zodat u nog dezelfde dag kunt worden behandeld. Mocht het voor u niet haalbaar zijn om overdag te komen: Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk Vught heeft ook 's avonds ruimte voor cliënten.

Zorgverzekeringen

Uw behandeling wordt meestal rechtstreeks bij uw zorgverzekering gedeclareerd en verder afgehandeld, omdat wij beschikken over contracten met zorgverzekeraars. Bij bepaalde behandelingen door de acupuncturist ontvangt u zelf een nota. Deze kunt u vervolgens zelf indienen bij de zorgverzekering. Bij een aanvullende verzekering voor fysiotherapie wordt de behandeling meestal geheel of gedeeltelijk vergoed. In uw polis kunt u vinden hoe dit is geregeld en natuurlijk kunt u hierover altijd naar informeren bij uw zorgverzekering.

Afmelden fysiotherapie

U kunt tot vierentwintig uur voorafgaand aan uw afspraak kostenloos annuleren. Dit kan per telefoon (eventueel voicemail in het weekend) of e-mail (info@kapellaan.nl).


Naar boven

Bel mij terug



Fysiotherapie Kapellaan https://plus.google.com/+FysiotherapieKapellaanOuwerkerkVught
Kapellaan 38 Vught, Noord-Brabant 5261 CN Netherlands
Phone: 0736564796
Fysiotherapie Ouwekerk https://plus.google.com/u/0/b/100267117939257052178/100267117939257052178
Maarten Trompstraat 32 Vught, Noord-Brabant 5262 VM Netherlands
Phone: 0736564796